Čas je da narod odloča v lastni državi
in skupaj uvedemo LJUDOVLADO.
Maribor

NOVICE

Strah jih je in prav je tako!

Pred slovenskim parlamentom na Trgu republike v Ljubljani je protestiralo več kot 3.000 ljudi. Med protestniki smo bili tudi številni člani in članice ter kandidati in kandidatke Zedinjene Slovenije na letošnjih državnozborskih volitvah. Večina televizijskih postaj je protest načrtno ignorirala in o njem ni poročala v svojih informativnih oddajah. Čas je, da se prebudimo vsi, ki zadnja leta nismo hodili na volitve, ker nismo imeli koga voliti. Letošnje volitve so prava priložnost za prepotrebne spremembe.

V ponedeljek, 16. 4. 2018 je na Trgu republike, pred slovenskim parlamentom v Ljubljani, potekal protestni shod za svobodnega človeka in svobodno odločanje o cepljenju naših otrok ter za svobodno družbo. Na trgu se je zbralo kakšnih 3.000, prevladujoče mladih protestnikov in protestnic, med katerimi smo bili tudi številni člani in članice ter kandidati in kandidatke Zedinjene Slovenije na letošnjih rožniških volitvah. Med protestniki so ponosno plapolale zastave Zedinjene Slovenije, med govorniki pred zbrano množico pa so bili poleg predsednika ZSi Andreja Šiška tudi še dve kandidatki (Mateja Žlogar – Kranj ter Ani Bidar – Kozje) in kandidat (Srečko Šorli – Postojna) Zedinjene Slovenije na letošnjih državnozborskih volitvah.

Zbrani smo protestirali proti sprejetju novele zakona o nalezljivih boleznih. Ta fašistični zakon nameravajo sprejeti poslanci in poslanke Državnega zbora RS, ki ga je sicer pred dvema dnevoma predsednik Pahor razpustil. Razpustitev Državnega zbora in predhodni odstop vlade Mira Cerarja, sta se, kot postaja vedno bolj očitno, zgodila zaradi tega, da imamo neparlamentarne stranke kar 21 dni manj časa za volilna opravila in volilno kampanjo ter da bodo poslanci med tem sprejemali nesprejemljive novele in zakone v škodo ljudi. Nikakršne potrebe ni, da razpuščeni državni zbor sprejema fašistično in protiustavno novelo zakona, ki ljudem odvzema pravico do svobodnega odločanja o cepljenju svojih otrok.

Vsekakor je bil protest dovolj množičen, da bi morali medijski usmerjevalci („main stream“ mediji) o njem poročati tudi na televizijskih kanalih, ne le na „drugorazrednih“ spletnih novičarskih portalih. A glej ga zlomka, o tej nedvomno vroči politični temi ni v TV dnevnikih poročala nobena druga televizija razen Planet TV. Sramota! Je to informiranje javnosti, ali prikrivanje informacij slovenski javnosti, z drugimi besedami načrtna cenzura? Pop TV si je privoščil celo to, da je na svojem spletnem portalu objavil sliko množice, na kateri pa manjkajo – zastave ZSi. Nekdo jih je kot kaže celo fizično odstranil, izbrisal s slike. Zastave Zedinjene Slovenije namreč!

Glede na to dejstvo je nekaj več kot jasno. Bojijo se nas, hudo se nas bojijo. Nas ljudi, ki smo svobodni, svobodnega duha in srca. To preprosto pomeni, da je čas, da se prebudimo vsi, ki zadnja leta nismo hodili na volitve, ker nismo imeli koga voliti. In ne pozabite – nas je med 50 in 60 odstotki vseh volivcev in volivk. Pridobiti moramo še kakšnih 10 – 15 odstotkov teh, ki običajno gredo na volitve, pa ne vedo koga izmed slabih naj volijo, in imeli bomo dvotretjinsko večino glasov. To vedo tudi vsi goljufi, tatovi, rodomorniki in izdajalci, ki so nam ukradli našo državo. Zato jih je strah in prav je tako. Naš trenutek prihaja, prihaja naš čas! Čas zedinjenih, svobodnih, prebujenih ljudi, ki si bomo sami vzeli svojo svobodo nazaj in z njo tudi našo slovensko družbo ter državo!
IMAŠ ZANIMIVO IDEJO?Predlagaj
Postani član Zedinjene SlovenijeVčlani se
BledPtujPohorjeIzola
Zedinjena Slovenija
Miklavška ulica 26
2000 Maribor
Republika Slovenija
G: 070 409 993
e-pošta: info@zedinjenaslovenija.si
© 2021 Zedinjena Slovenija, Vse pravice pridržane