Čas je da narod odloča v lastni državi
in skupaj uvedemo LJUDOVLADO.
Maribor

VIZIJA

Svobodna, ljudovladna, suverena, varna, pravdna, pravična, družbeno odgovorna, solidarna, kulturna, zdrava in gospodarsko uspešna država Slovenija, ki predstavlja vrh naše skupnosti, ne pa oblast nad ljudstvom.

Suvereni človek – posameznik in suverena kolektivna skupnost – slovenski narod, z neposredno, izvirno in neodtujljivo pravico do samoodločbe ter odločanja o družbenih zadevah, čigar volje ni moč zaobiti.

ZSi kot organizirano usmerjena skupnost za povrnitev oblasti in države iz rok izdajalcev, tatov, izkoriščevalcev in zločincev, nazaj k izvornemu suverenu – ljudstvu, kar je pogoj za normalno delovanje človeške družbe na vseh področjih.

ZSi kot povezovalec narodne genialnosti, ki Slovensko ljudovlado razvija v najbolj sodobno, učinkovito in pošteno družbo.

ZSi kot varuh – varda, ki bedi nad svoboščinami ter pravicami ljudstva, ter budi ljudstvo in deluje v smeri, da nam svobode in pravic ne bi omejili ali odvzeli.

Želimo živeti v srečni harmonični družbi, v kateri država podpira in spodbuja slovensko ljudstvo v temeljni solidarnosti, povezanosti in odgovornosti do prihodnjih rodov, slovenski narod pa ima vse pogoje za ohranitev, razvoj in rast.

IMAŠ ZANIMIVO IDEJO?Predlagaj
Postani član Zedinjene SlovenijeVčlani se
BledPtujPohorjeIzola
Zedinjena Slovenija
Miklavška ulica 26
2000 Maribor
Republika Slovenija
G: 070 409 993
e-pošta: info@zedinjenaslovenija.si
© 2022 Zedinjena Slovenija, Vse pravice pridržane