Zedinjena Slovenija s polno paro na državnozborske volitve 2018

Manj kot tri mesece nas loči od letošnjih državnozborskih volitev. Velja splošno prepričanje, da gre za najpomembnejše volitve v Sloveniji po letu 1990. Volivci in volivke bomo tokrat odločali, ne samo o novih poslancih in poslankah ter posledično o novi vladi, marveč tudi o nadaljnji usodi Republike Slovenije. O usodi vseh nas, naših otrok in vnukov.

Nedvomno bo štel sleherni glas, zato je dolžnost vseh nas, da v času predvolilne kampanje prebudimo in ozavestimo čim več volivcev in volivk, naj se vendarle udeležijo tokratnih volitev. Neudeležba na volitvah bo namreč pomenila vnovično zmago sedanjih parlamentarnih strank, ki so v sostorilstvu ukradle državo slovenskemu narodu in ljudstvu, jo izropale, uničile in razprodale tujcem.

V Gibanju Zedinjena Slovenija vabimo k sodelovanju vse državljane in državljanke, ki ste nezadovoljni z današnjim družbenim stanjem in želite, da končno nastopijo prave in prepotrebne spremembe. Imamo evidentiranih že več kot polovico od vseh 88. možnih poslancev in poslank v vseh volilnih okrajih. Naš cilj je, izvesti predhodne volitve med evidentiranimi kandidati in kandidatkami, da bomo dobili najboljše možne ljudske predstavnike in predstavnice. Zato tudi vas pozivamo k sodelovanju. Predlagajte nam možne kandidatke in kandidate in nam njihove podatke sporočite na e-pošto: [email protected] Saj veste – zedinjeni zmoremo vse!

Od zmage do zmage – naprej!

Zedinjena Slovenija

Andrej Šiško